flag uk
  • Karenbrug 4
  • 8331 VE Steenwijk
  • tel. +31 521 - 52 60 00

de BoerTransmissies bv

Nieuws

Nieuws


woensdag, 6 maart 2013
  
Uit vooraad leverbaar ruiltransmissie
Diverse code's volkswagen Transporter T5
Van bouwjaren 2004-2010. Vraag vrijblijvend een offerte.
    lees meer..
woensdag, 16 januari 2013
Jaguars nieuwe sportauto, de F-Type, wordt ook leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak. Dat heeft een topman van het merk bevestigd aan het Amerikaanse magazine Car and Driver.

De F-Type is, zoals iedere Jaguar, voorzien van een automatische transmissie. Dat de F-Type ook leverbaar wordt met een handgeschakelde versnellingsbak , is vrij bijzonder. De laatste Jaguar met een dergelijke transmissie was de  X-Type, die twee jaar geleden uit productie is gegaan.
Opvolger X-type

De Jaguar-topman meldt verder dat minimaal één ander model een handgeschakelde versnellingsbak krijgt. Hij doelt hier waarschijnlijk op de opvolger van de X-Type, die over twee jaar op de markt komt en gaat concurreren met onder meer de BMW 3-serie.   lees meer..
woensdag, 16 januari 2013
AMSTERDAM - Importeur Pon in Leusden bevestigt dat er met bepaalde types van de TSI-motoren problemen met de distributieketting zijn. In het ergste geval kan de schade aan de motor in de duizenden euro's lopen
In Duitsland wordt Volkswagen al enige tijd overstelpt met klachten over onder meer de 1,4 liter TSI-motoren, die in Golf, Touran en Tiguan liggen. Bij het Duitse autoblad Autobild hebben zich al tientallen gedupeerden gemeld met problemen die door een te slap gespannen distributieketting zouden zijn veroorzaakt. Het ging daarbij vooral om 1,4 liter TSI-motoren met 140 pk, die in 2006 en 2007 zijn gebouwd. De problemen blijken tussen de 40.000 en 70.000 kilometer aan het licht te komen. Bij het starten van de koude motor klinkt er een ratelend geluid en kan er een waarschuwingslampje in het instrumentenpaneel gaan branden.   lees meer..
Pagina
1
2