flag uk
  • Karenbrug 4
  • 8331 VE Steenwijk
  • tel. +31 521 - 52 60 00

de BoerTransmissies bv

Nieuws

Nieuws


vrijdag, 13 september 2013

Koppeling versleten van uw Dsg ?

Hier hebben wij de oplossing voor !  
Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van uw koppeling .De koppeling van de 7 traps dsg is geen gewonen koppeling .
De koppeling bestaat uit een dubbele set koppelingsplaten . Het vervangen van deze koppeling is iets gecompliceerder dan de conventionele enkel plaats koppeling. Voor het vervangen is een speciaal gereedschap vereist en een trainig . Wij beschikken over deze speciale producten. 

Het is ook belangrijk om na het vervangen van de koppeling deze op een juiste wijze in te leren in de automaat computer, gebeurd dit niet juist ,dan blijft de computer denken dat deze nog steeds rijd met de versleten koppelings plaat , dit kan leiden tot een levensverkorting van de koppeling .

Heeft u vragen over het vervangen van de koppeling of een eventueel een prijsopgave stuurt u ons dan een mail of bel ons !   lees meer..
woensdag, 6 maart 2013
                                                                                                                      In samenwerking met ZF heeft Land Rover een automaat ontwikkeld met negen versnellingen. Deze ZF 9HP-transmissie is speciaal ontworpen voor gebruik met dwarsgeplaatste motoren. Ten opzichte van de huidige zestraps automaat is de 9HP 6 mm langer. Ondanks drie versnellingen meer, weegt de bak 7,5 kilogram minder.

De nieuwe bak wordt geproduceerd in een fonkelnieuwe fabriek in South Carolina.  De nieuwe 9-traps automaat levert betere prestaties en gaat nog efficiënter om met brandstof dan de huidige zesversnellingsbak voor personenwagens van ZF. Naast de automatische 6- en 9-traps automaat heeft ZF ook een 8-traps automatische bak voor achterwiel aangedreven personenwagens op de plank liggen. De nieuwe 9-traps variant schakelt sneller en directer dan zijn voorganger. Volgens de Duitse fabrikant kan de bak onder nog meer verschillende omstandigheden de juiste...   lees meer..
woensdag, 6 maart 2013
  
Uit vooraad leverbaar ruiltransmissie
Diverse code's volkswagen Transporter T5
Van bouwjaren 2004-2010. Vraag vrijblijvend een offerte.
    lees meer..
Pagina
1
2