flag uk
  • Dolderweg 25 A
  • 8331 LL Steenwijk
  • tel. +31 521 - 52 60 00

de BoerTransmissies bv

Nieuws

Nieuws


donderdag, 15 februari 2018
 
Heeft uw DSG problemen met de mechatronic of is uw koppeling defect . wij bieden de oplossing !! en zijn gespecialiseerd in het repareren van uw mechatronic en het vervangen van de koppeling zowel voor de 6 als de 7 traps versie . natte en droge versie De mechatronic verzorgd de aansturing van de versnellingsbak en deze gaat wel eens defect , een nieuwe mechatronic is vrij prijzig . Wij hebben hier een alternatief voor wij kunnen de elektronica en tevens ook de mechatronic voor een schappelijke prijs repareren en vervangen . Dit geld voor alle dsg automaten van onder andere Volkswagen Audi Seat Skoda . Belt u ons voor de actuele prijzen .   lees meer..
vrijdag, 13 september 2013

Koppeling versleten van uw Dsg ?

Hier hebben wij de oplossing voor !  
Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van uw koppeling .De koppeling van de 7 traps dsg is geen gewonen koppeling .
De koppeling bestaat uit een dubbele set koppelingsplaten . Het vervangen van deze koppeling is iets gecompliceerder dan de conventionele enkel plaats koppeling. Voor het vervangen is een speciaal gereedschap vereist en een trainig . Wij beschikken over deze speciale producten. 

Het is ook belangrijk om na het vervangen van de koppeling deze op een juiste wijze in te leren in de automaat computer, gebeurd dit niet juist ,dan blijft de computer denken dat deze nog steeds rijd met de versleten koppelings plaat , dit kan leiden tot een levensverkorting van de koppeling .

Heeft u vragen over het vervangen van de koppeling of een eventueel een prijsopgave stuurt u ons dan een mail of bel ons !   lees meer..
woensdag, 6 maart 2013
                                                                                                                      In samenwerking met ZF heeft Land Rover een automaat ontwikkeld met negen versnellingen. Deze ZF 9HP-transmissie is speciaal ontworpen voor gebruik met dwarsgeplaatste motoren. Ten opzichte van de huidige zestraps automaat is de 9HP 6 mm langer. Ondanks drie versnellingen meer, weegt de bak 7,5 kilogram minder.

De nieuwe bak wordt geproduceerd in een fonkelnieuwe fabriek in South Carolina.  De nieuwe 9-traps automaat levert betere prestaties en gaat nog efficiënter om met brandstof dan de huidige zesversnellingsbak voor personenwagens van ZF. Naast de automatische 6- en 9-traps automaat heeft ZF ook een 8-traps automatische bak voor achterwiel aangedreven personenwagens op de plank liggen. De nieuwe 9-traps variant schakelt sneller en directer dan zijn voorganger. Volgens de Duitse fabrikant kan de bak onder nog meer verschillende omstandigheden de juiste...   lees meer..
Pagina
1
2