flag uk
  • Karenbrug 4
  • 8331 VE Steenwijk
  • tel. +31 521 - 52 60 00

de BoerTransmissies bv

Bedrijf

Bedrijf

De Boer Transmissies is een vooruitstrevende organisatie, welke specialist is op het gebied van diagnose, revisie en modificatie van handgeschakelde en automatische transmissies voor personenwagens en lichte bedrijfswagens.

Door onze jarenlange ervaring, investeringen in opleidingen, diagnose-apparatuur, en het verlenen van een uitstekende service, kunnen wij ons onderscheiden in de zakelijke en particuliere markt. Hierbij zijn de directe lijnen in de organisatie alsmede respect voor elkaar en onze relaties kenmerkend te noemen.

Als het gaat om in- en verkoop, handgeschakelde transmissies, automatische transmissies of technisch advies en informatie: Wij staan voor u klaar met een team van positieve en goed opgeleide mensen, waarbij een ieder zijn eigen specialisme heeft ontwikkeld. Wij gaan er dan ook van uit dat wij voor al uw transmissieproblemen de aangewezen partner zijn.

Geschiedenis
De Boer Transmissies is ontstaan uit ATS (Automatic Transmission Services) dat in 1959 door Hans de Boer sr. werd opgericht.

Het bedrijf was gevestigd in Amsterdam en werd in 1986 verkocht aan ATT (Automatic Transmission Techniek). Familie de Boer is vervolgens in Wapserveen een nieuw bedrijf begonnen: "De Boer Transmissies".

Het was de bedoeling om een klein bedrijf te blijven, in de loop der jaren is dit bedrijf toch uitgegroeid tot een van de grootste en vooruitstrevende bedrijven van Nederland. Een van de voornaamste oorzaken hiervan zijn de aanvragen van oude klanten die de service en kwaliteit van het oude ATS in Amsterdam misten.

Inmiddels is Hans de Boer sr. de 65 jaar gepasseerd en woont nu in Duitsland.
Zoon, Hans de Boer jr. heeft het bedrijf vanaf 2001 overgenomen. Het team bestaat nu inmiddels uit 6 mensen, die samen de kennis en ervaring van minstens 53 jaar automatische en handgeschakelde transmissietechniek delen.

Heden Hans de boer jr is vrijwel continu bezig met het in 2008 opgerichte bedrijf coresupply groothandel in automotive Parts wereldwijd en heeft in 2008 met volle vertrouwen en overtuiging het bedrijf de Boer transmissies in handen gegeven van Jan ten Klooster met wiens grote kennis van elektronische aansturingtechniek en grote aanwinst binnen het bedrijf is en daarmee de punten op de i heeft gezet.

Jan ten Klooster heeft diverse diploma’s van ZF in de afgelopen jaren gehaald. En cursusen in binnen en buitenland in zowel mechanische als hoge elektronica gehad.

 Met vriendelijke groet,

Het De Boer Transmissie Team